AlcmariA, uw schoonmaakbedrijf Purmerend

Het belangrijkste voor een klant is de goede ervaringen met een schoonmaakbedrijf. Voor AlcmariA, als dienstverlener in het schoonmaken en regulier schoonmaakonderhoud, is het zorgen voor een schoonbeleving die past bij de opdrachtgevers van de locatie Purmerend. Het beste visitekaartje voor iedere opdrachtgever is immers de uitstraling van zijn bedrijfspand en de schoonheid van het interieur.

De visie van AlcmariA over haar dienstverlening, schoonmaken en onderhoud

Een goede dienstverlening betekent voor de professionele medewerkers van AlcmariA: “op alle momenten en onder alle omstandigheden representatief zijn, altijd vertrouwenwekkend het werk blijven doen en altijd net iets meer inzet tonen en geven tijdens de werkzaamheden, dan de opdrachtgever had verwacht”. Dit doen de professionals van AlcmariA vanuit de grondgedachte dat, het ook voor de personeelsleden van de opdrachtgevers van de locatie Purmerend, het natuurlijk veel aangenamer en praktischer is als er door AlcmariA een professionele bijdrage wordt geleverd aan een prettig werkklimaat en hygiënische arbeidsomstandigheden.

Een schoon en fris interieur

Volgens de professionals van AlcmariA is een schoon en fris interieur hét beste visitekaartje voor ieder bedrijf. De klantbeleving van de relaties van een opdrachtgever begint immers al bij het binnenkomen. Voor de medewerkers van de opdrachtgever leveren de opgeruimde en schone werkplekken bij tot een prettige werksfeer en productiviteit en mogelijk ook tot beheersing van het ziekteverzuim. De professionele medewerkers van AlcmariA dragen daaraan graag bij. Met name aan de invulling van de regelgeving rond hygiëne en gezonde en veilige arbeidsplaatsen, op basis van het uitvoeren van het reguliere schoonmaakonderhoud.

Het professioneel onderhouden van de vloer

AlcmariA verstaat onder het (dagelijks) vloeronderhoud het (dagelijks) professioneel schoonmaken van de vloer. Daarbij gaat het niet alleen om het stofzuigen, het stofwissen of het klamvochtig reinigen door bijvoorbeeld moppen van de vloer, maar ook om het verwijderen van de vlekken van een gladde, harde vloer met een vloer conditioner.

De tapijtreiniging kan oppervlakkig of grondig

Tijdens de reguliere schoonmaak onderhoudswerkzaamheden letten de professionals vooral op de tapijtvlekken. Er is immers niets vervelender dan een zichtbare vlek in het tapijt. Voor het reinigen van de tapijtvlekken wordt een keuze gemaakt uit twee oplossingen. De eerste oplossing is het oppervlakkig reinigen van het tapijt en de tweede mogelijkheid is om te besluiten om het tapijt zeer grondig te reinigen. Daarnaast bestaat er natuurlijk ook de mogelijkheid om (regelmatig) tussentijds het tapijt te laten reinigen zodat het aanzien altijd schoon en netjes is.

Het reinigen van de ramen door glasbewassing

In het allround schoonmaak aanbod van AlcmariA zit natuurlijk ook de glasbewassing. Het reinigen van de ramen geeft en heeft direct een meerwaarde voor ieder pand. De medewerkers van AlcmariA gebruiken voor de reiniging van de ramen in de regel een spons. Met de spons wordt het water en het schoonmaakmiddel op het glas aangebracht. Daarna wordt op een vakkundige wijze het vuil met een wisser van het glas verwijderd.

Het schoonmaakbedrijf heeft ook oog voor het sanitair

Vanuit de locatie Purmerend wordt met zorg aandacht geschonken aan het schoonmaken van de kantoren. Bij AlcmariA zijn dit niet alleen de bureaus, maar ook het legen van de afvalbakken. Het schoonmaken van de kantine en een eventueel aanwezige keuken en het in gebruik zijnde sanitair. De toiletten en de fonteintjes krijgen altijd en vooral uit hygiënisch oogpunt extra aandacht. De veiligheid, de gezondheid en het welbevinden van de medewerkers van de opdrachtgevers zijn, voor de professionals van schoonmaakbedrijf AlcmariA, bij het uitvoeren van iedere werkopdracht zeer belangrijk.