Authentieke eetkamertafels

Ben je op zoek naar nieuwe meubels voor in huis? Of ga je verhuizen en is dit het juiste moment om nieuw meubilair aan te schaffen? Natuurlijk kun je gewoon naar Ikea gaan, maar dan eindig je wel met meubels die je bij iedereen in huis ziet staan. Als je liever iets originelers in huis wil, ga dan op zoek naar authentieke eetkamertafels. Deze vind je niet bij de grote ketens, maar bijvoorbeeld wel bij een authentieke meubelmaker in Breda.

Een op maat gemaakte teak boomstamtafel

Ga bijvoorbeeld voor een op maat gemaakte teak boomstamtafel. Je kunt helemaal zelf kiezen hoe je deze tafel wil hebben, zodat deze precies in jouw woning past. Teak heeft een kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke uitstraling en staat mooi in vrijwel ieder interieur. Vaak kunt u kiezen uit verschillende onderstellen van staal, zodat u de uitstraling helemaal eigen kunt maken. Kies bijvoorbeeld voor de kruispoot of de spiderpoot, deze komen vaak voor. Wilt u echt iets bijzonders in huis hebben, kies dan voor een teak boomstamtafel met zandloper poten.

Een eikenhouten tafel

Ja, eikenhouten tafels zijn weer helemaal in! En dan bedoelen we niet de donkereiken tafels die bij je oma in huis staan. Men kiest voor een eikenhouten tafel wanneer ze de teak boomstamtafel wellicht wat te rustiek vinden. Met de eikenhouten tafel zie je toch houtnerf en geeft het toch die natuurlijke uitstraling, terwijl de uitstraling strak blijft. Perfect voor wanneer u een strak interieur heeft maar toch wat natuurlijke tinten toe wil voegen.

Picknicktafel

Een picknicktafel in huis? Ja, dat kan zeker! Kies dan wel voor een comfortabele variant, waarbij de bankjes bijvoorbeeld echt gestoffeerde banken zijn. Het voordeel van de picknicktafel in huis is dat je geen aparte eetkamerstoelen meer hoeft te kopen. Daarnaast is het echt een uniek item in huis, wat zeker een blikvanger zal zijn.

Een ronde tafel

De meeste mensen hebben een rechthoekige tafel in huis staan. Maar is het niet veel gezelliger om aan een ronde tafel te zitten? Vaak wanneer je met zes of acht personen aan een rechthoekige tafel zit, is het moeilijk om alle gesprekken te volgen. Met een ronde tafel is dat probleem verholpen! Wanneer u van een potje kaarten houdt, is de ronde tafel ook ideaal.