Een veel gebruikte toepassing van dak- en gevelbekleding

Het dak lijkt misschien een minder belangrijk onderdeel van uw woning of pand. Echter is het toch een essentieel deel ervan. Het houdt u niet alleen droog en warm maar het maakt uw woning op pand ook af. De vraag naar zetwerk op maat is de afgelopen jaren flink gegroeid. Aluminium zetwerk op maat is bij de meeste mensen wel bekend, toch zijn er meerdere materialen waar u uit kunt kiezen. Alle materialen hebben natuurlijk hun eigen specifieke voordelen. Zetwerk op maat kent over het algemeen vrijwel alleen maar voordelen en is hierom ook een veel gebruikte toepassing van dak- en gevelbekleding.

Wat houdt zetwerk op maat in?

Zink zetwerk word veelvuldig toegepast voor dak- en gevelbekleding. Zetten is een bewerkingstechniek die word gebruikt om platen in de gewenste vorm te buigen. Ook kunnen nauwkeurige hoeken, zowel scherp als rond, worden gerealiseerd. Door deze bewerkingen past de plaat exact op uw dak. Voor zetwerk op maat heeft u verschillende materiaalkeuzen, zoals lood, aluminium, zink en zetwerk plastisol. Zetwerk op maat word vooral aangeraden omdat u veel mogelijkheden heeft qua afwerking, materiaal, dikte en formaat. Afhankelijk van het materiaal kan u ook zelf de kleur bepalen.

Toepassing van zinken zetwerk.

Zink zetwerk is bij de meeste mensen vooral bekend van (dak)goten. Maar er bestaan nog meer toepassingsmogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld ook een dakrand of dakkap van zink laten plaatsen. Dit geeft uw pand een karakteristieke uitstraling. Zink staat voornamelijk bekend om zijn lange levensduur. Daarnaast is het ook nog een duurzaam materiaal dat vrijwel geen onderhoud nodig heeft. Doordat zink eenvoudig te bewerken is kan het in elke gewenste vorm worden toegepast. Al deze voordelen zorgen ervoor dat zink steeds vaker gebruikt word in de dakindustrie.

Verschil tussen zink op maat en aluminium op maat.

Een van de bekendste materialen in zetwerk is aluminium. Zink en aluminium delen veel dezelfde voordelen. Zo zijn het beide licht gewicht materialen die onderhoudsvrij zijn. Echter is er een groot verschil tussen deze twee materialen. Aluminium is makkelijk met andere materialen te combineren. Wanneer u zink combineert met andere materialen word de kans op corrosie verhoogt. Corrosie is een aantasting van de omgeving op het materiaal. Aluminium heeft van nature een dun beschermingslaagje dat het materiaal afsluit van zuurstof. Hierdoor is het materiaal corrosiebestendig. Zink is dit niet. Corrosie kan zorgen voor veiligheidsrisico’s en grote kosten.

Weet u niet goed waar u moet beginnen?

Een dak plaatsen is een groot project dat u niet zomaar doet. Er komen veel aspecten bij kijken. Zo is de materiaalkeuze ook afhankelijk van de doeleinde van de platen. Wanneer u de vakkundige kennis mist kunnen deze keuzen heel lastig zijn. Weet u niet goed waar u moet beginnen of welk materiaal het meest geschikt is voor uw woning of pand? Of wilt u de dakwerkzaamheden door een professional laten uitvoeren? Ga dan naar een dakgroothandel bij u in de buurt. Hier kan een specialist u voorzien van meer informatie en advies. Vaak hebben dakgroothandels alle materialen liggen zodat u deze meteen kan bekijken.

De tafel trends van 2019

Het nieuwe jaar is weer van start gegaan en dat betekent dat de woonmarkt overspoelt wordt door nieuw interieur en nieuwe trends. Het is altijd leuk om een paar van deze interieur trends mee te nemen in je huishouden om zo een beetje up to date te blijven en je huis weer een frisse look te geven. Ook tafel trends kunnen niet ontbreken in 2019 en er wordt daarom een klein overzicht geboden van welke tafel designs dit jaar helemaal happening zijn.

Een hart voor bomen
Eén ding wat zeker centraal staat in 2019 is hout. Deze trend was ook al bezig in 2018, maar zien we dit jaar nog meer terugkomen. De populairste tafels hebben eigenlijk allemaal een houten tafelblad., waarbij eiken de meeste aandacht trekt. Dit heeft te maken met de natuurlijke woontrend. Mensen willen weer meer een worden met de natuur en dit zie je terugkomen in het gehele interieur. Planten en natuurlijke meubels komen steeds meer centraal te staan en dus ook voor tafels. Het houten tafelblad kan bovendien met van alles gecombineerd worden. Je kan het je zo gek niet bedenken. Zo kan de gehele tafel van hout zijn, maar er kan ook prima een metalen onderstel aan zitten. Dit geldt ook voor de stoelen. Ze hoeven niet per se bij de tafel te matchen. Het voordeel van hout is dat het eigenlijk overal wel bij past. Wees dus creatief en maak jouw tafel uniek.

Elke vorm is mogelijk
Het voordeel van een eikentafel is dat je de vorm van het blad kan bepalen. Dit kan niet bij alle soorten hout. Je ziet daarom ook steeds vaker een andere tafelvorm dan het standaard rechthoekige. Rondere vormen zijn erg populair. Het geeft je huis een zachtere uitstraling en heeft een minder strakke look. Je kan ervoor kiezen om de tafel geheel rond te maken, maar je kan bijvoorbeeld ook de hoeken van de tafel ronden of een ovale tafel creëren. Wanneer je een ronde tafel laat maken, wees dan wel goed op de hoogte van de afmetingen. Een ronde tafel past over het algemeen moeilijker in een auto. Een busje huren die over de juiste afmetingen beschikt zou dan een oplossing kunnen zijn.

Duurzaam is ook belangrijk
Een andere trend die dit jaar nog centrale zal komen te staan dan in 2018 is duurzaamheid. Steeds meer bedrijven spelen in op deze behoefte en dus ook de woonindustrie. Je zou het misschien niet denken, maar een eiken tafel is een duurzame keuze. In tegenstelling tot andere houtsoorten, gaat eiken namelijk levenslang mee. Je hoeft dus maar een keer een eiken tafelblad aan te schaffen en je kan er de rest van je leven mee door.

Krijg jij nou ook helemaal de kriebels? Dan zou ik zeggen, wacht niet langer! Ga naar een autoverhuur bedrijf, huur dat busje en haal je tafel!

warmtepomp

Leuke weetjes over het kopen van een warmtepomp

Mede door de bevingen in Groningen wordt het steeds duidelijker dat aardgas niet een blijvende optie is, en dat er dus gezocht moet worden naar alternatieven.

Tegenwoordig is dan een warmtepomp een van de meest toegepaste oplossing om geen aardgas meer te gebruiken. De warmtepomp ondervindt de afgelopen jaren daarom ook een aantal grote ontwikkelingen om de efficiëntie, duurzaamheid en het gebruiksgemak nog verder te verbeteren. Voor velen is de warmtepomp een goede vervanging voor het gebruik van aardgas in de cv-ketel, maar natuurlijk wil je, voordat je er een aanschaft, goed zijn geïnformeerd. Hieronder vindt u meer warmtepomp informatie en leuke feitjes erover.

Werking van de warmtepomp

Een warmtepomp werkt door middel van drie verschillende kringen die met elkaar verbonden zijn. Allereerst moet de energie worden gewonnen uit een bron: lucht, water of bodemenergie. Daarna is er een koudemiddelkring bestaande uit een compressor, verdamper, condensor en expansieventiel, waarna het naar de derde kring gaat: het afgiftesysteem. Aangezien de bron van de warmtepomp kan verschillen, zijn er ook verschillende soorten warmtepompen op de markt. Zo zijn er bijvoorbeeld water-water warmtepompen, bodem-water warmtepompen en lucht-lucht warmtepompen, ieder met zijn eigen voor- en nadelen.

Warmtepompen in binnen- en buitenland

De warmtepomp is al langere tijd erg populair in verschillende landen buiten Nederland. Zo groeide in de jaren ’90 het gebruik van een warmtepomp enorm in Scandinavië en is daar tegenwoordig in bijna elk huis een warmtepomp te vinden. Ook in landen als Zwitserland en Frankrijk wordt steeds vaker gebruik gemaakt van de warmtepomp. Bij onze zuiderburen was er vorig jaar al een recordaantal van nieuwe warmtepompen te zien.

In Nederland neemt de vraag naar warmtepompen de afgelopen jaren steeds verder toe, mede doordat een warmtepomp ook in aanmerking kan komen voor een investeringssubsidie duurzame energie.

Verminderde CO2-uitstoot en meer voordelen

Een warmtepomp gebruikt elektriciteit, net zoals een gasgestookte ketel, maar de hoeveelheid is een stuk lager dan de ketel. Hierdoor is de CO2-uitstoot van een warmtepomp de helft van die bij verwarming door het gebruik van gas. Warmtepompen kunnen nog duurzamer gemaakt worden door het gebruik maken van groene stroom, aangezien hier helemaal geen CO2 uitstoot meer is. Andere voordelen van een warmtepomp is dat deze voor een constante temperatuur in je huis zorgt, en ook kan koelen in plaats van verwarmen, waardoor een airco niet meer nodig is. Ook heeft een warmtepomp weinig onderhoud nodig en zorgt de aanschaf van een warmtepomp voor een waardevermeerdering van het huis.

verlichting interieur

Maak je woning naast een tafel helemaal compleet met de verlichting

Een tafel geeft veel sfeer aan je huis, maar je woning kun je op veel verschillende manieren en stijlen inrichting. Denk hierbij aan een landelijke sfeer met veel hout en ruigere materialen, aan een industriële sfeer gebruik makend van metalen of aan een Scandinavische sfeer met lichtere kleuren in het interieur.

Je interieur kun je ontwerpen door gebruik te maken van verschillende meubels en materialen, maar wat vaak vergeten wordt is dat een heel groot gedeelte van de sfeer in je woning kan worden bepaald door het licht, de lampen en de lamp accessoires die gebruikt worden. Het licht kan een woning omtoveren tot verschillende sferen en de accessoires kunnen hier heel erg bij helpen. In onderstaande tekst kom je meer te weten over de verschillenden mogelijkheden die er zijn als het gaat om leuke, sfeervolle lampen accessoires voor in je woning.

Denk naast de tafel die je gaat aanschaffen dus ook goed aan de verlichting in jouw woning!

Lichtbronnen

Allereerst is de lichtbron die gebruikt wordt enorm belangrijk voor de sfeer die je kamer of woning uitstraalt. Als het licht dat wordt gebruikt te fel is, dan wordt de gezelligheid in de kamer snel weggenomen, terwijl te weinig licht ook erg onhandig kan zijn. Een goede balans is hiervoor erg belangrijk om zo sommige plekken in je kamer meer uit te lichten, bijvoorbeeld werkplekken, en om op andere plaatsen het licht juist te dimmen, zoals in een zithoek. Op internet zijn veel verschillende lichtbronnen te vinden waaronder gloeilampen, LED lampen en kooldraadlampen.

Lampenkappen

Lampenkappen zijn er in vele soorten en maten en daarom is er voor ieder interieur wel een te vinden die de ruimte perfect aanvult. Lampenkappen kunnen voor sfeer zorgen op bijvoorbeeld tafellampen, vloerlampen of hanglampen en zijn door verschillen in materiaal, kleur en print helemaal aan te passen aan jouw wensen. Kijk hier bijvoorbeeld om meer inspiratie op te doen over de mogelijkheden zijn. Hier zijn veel soorten lampen kappen te vinden, soms met een heel kleurrijk design en print en soms met een rustigere, neutrale uitstraling.

Ophanging en staanders

Ook door middel van de ophanging van hanglampen of de staanders bij staande lampen is er veel verschil in sfeer te creëren. Als je bijvoorbeeld een industriële sfeer wilt uitstralen kun je gebruik maken van metalen staanders en bij een landelijke sfeer kan gekozen worden voor een groot houtblok om de lamp op te monteren. Deze accessoires geven hierdoor een hele mooie uitstraling aan je woning en creëren zo een unieke look.

Al met al zijn accessoires van lampen een sfeerbepalend element waarmee je veel veranderingen kunt aanbrengen in je woning.

Een achterdeur kopen

Bij het aanschaffen van een achterdeur zijn er verschillende dingen waar rekening mee gehouden dient te worden. Allereerst is het erg belangrijk om te kijken naar de plek waar de achterdeur zich bevindt. Is het de deur die in het huis zit, is het de deur van de garage of is het verbonden aan de tuin? Een van de verschillen in deze deuren is bijvoorbeeld de isolatie. Als een achterdeur aan het huis bevestigt zit, is het van belang dat de deur ook een isolerende werking heeft. In dit artikel zullen we je enkele tips verschaffen die nuttig kunnen zijn bij het kopen van een achterdeur.

Een kant en klare achterdeur kopen

Er zijn vele winkels die een kant en klare achterdeur te koop aanbieden. Dit kan dan ook een erg snelle en simpele manier zijn om een achterdeur te kopen. Echter zijn er wel een aantal dingen waar je op dient te letten bij het aanschaffen van een achterdeur. Allereerst is het natuurlijk erg belangrijk dat de achterdeur past bij de stijl van je huis. Hierdoor is het belangrijk dat je goed na gaat of je niet alleen de deur op zich mooi vindt, maar dat het ook past bij het huis. Om dit goed te kunnen inbeelden, kun je een foto maken van de deur die je beoogd te kopen en die foto op de plek te bekijken waar de achterdeur geplaatst wordt. Op deze manier kun je erg gemakkelijk zien of de deur ook echt bij je huis past! Daarnaast kun je de achterdeur altijd nog een andere kleur schilderen. Dit hoef je dus niet perse te laten doen, maar kun je altijd achteraf zelf nog toevoegen! Hier kun je dus ook nog erg veel geld op besparen! 

Welke beveiliging kun je voor een achterdeur kopen?

Een achterdeur dient er niet alleen voor om mensen binnen te laten, maar staat er ook om mensen buiten te houden. Een achterdeur is veelal beveiligd met een cilinderslot. Dit slot is erg gemakkelijk te plaatsen en is ook de goedkoopste oplossing. Echter kun je er ook voor kiezen om een meerpuntsluiting te laten plaatsen. Deze zorgt er voor dat er niet zoals bij een cilinder slot één punt is waar gesloten wordt, maar er meerdere punten zijn waarop de deur gesloten wordt. Dit heeft als voordelen dat de inbreker meerdere punten van de achterdeur moet forceren om hem te kunnen openen. Hierdoor zal de achterdeur veel beter beveiligd zijn met een meerpuntslot, dan met een cilinder slot. Echter dient er wel gekeken te worden naar de plek van de achterdeur. Als deze aan het huis zit is een goede beveiliging van groot belang. Wanneer het de achterdeur is die de weg naar de tuin vrijmaakt, is de sluiting niet van dergelijk belang. In dat geval kan een cilinderslot een erg goede oplossing zijn. Let daarom dan ook goed op bij het kopen van een achterdeur welke beveiliging je zou willen gebruiken!

Bron: 123verbouwen.nl

Uw woning op de traditionele manier op de markt

U bent helemaal weg van een woning die u bezichtigd heeft. Maar voor dat u de verhuisdozen uit de kast haalt moet u toch echt uw huidige woning op de markt zetten. Is dit voor u de eerste keer? Dan kunnen er nog wel eens vragen naar boven komen die u te boven gaan. Gaat u bijvoorbeeld voor een traditionele makelaar of gaat u het geheel zelf regelen? Op welke manier neem ik foto’s van de woning? Moet dit door een traditionele makelaar in de buurt geregeld worden? Op deze vragen hebben wij voor u de antwoorden klaargelegd.

Woning verkopen in Rosmalen

Het is voor u geen dagelijkse routine om uw woning te verkopen. Maar voor een verkoopmakelaar uiteraard wel. In Rosmalen alleen al zijn er genoeg ervaren traditionele makelaars die antwoord hebben op al uw vragen. Een hoge vraagprijs aanvragen is niet geheel gunstig. Ga vooral voor een reële vraagprijs en sta er bij stil dat het niet gek is als de courtage hoog is. Want de makelaar moet redelijk wat doen voor de verkoop van uw woning. Zoek in Google voor meer informatie met de zoekterm “huis verkopen Rosmalen“ om uzelf verder op weg te helpen.


Verkoopmakelaars in Rosmalen

Vergeet ook zeker niet om vrienden of collega’s in de buurt aan te spreken over hen ervaring over de verkoop van een woning en uiteraard de makelaar in Rosmalen. Dit kan u grotendeels helpen bij het kiezen van een gepaste makelaar voor u. Kijk ook vooral buiten uw woonomgeving om wellicht een makelaar buiten Rosmalen in te schakelen. Maak genoeg afspraken en ga met genoeg makelaars in gesprek om tot uw juiste keuze te komen.

Een aantal tips bij het verkopen van uw woning

Als u opzoek bent naar een makelaar in Rosmalen dan volgen hier een aantal tips om rekening mee te houden. Richt uw woning geheel anders in of laat dit doen door een verkoopstyliste. De sterke punten van uw woning zijn het meest essentieel om te benadrukken om de potentiële kopers de juiste eerste indruk te geven van uw woning in Rosmalen. Maak foto’s of laat professionele foto’s maken door een fotograaf. Mocht u de woning ook op Social media aanbieden, dan is het verstandig om de doelgroep juist in te zetten. Om voor de gepaste promotie mix te zorgen en om de woning ook buiten uw kring openbaar te maken.

tafelkleed borduren

Het leukste tafelkleed borduur je zelf!

Een tafel van Agatentafelen is een echte eyecatcher in je interieur. Maar na aanschaf van een mooie tafel ben je er echter nog niet. Je moet de tafel, net als alle andere plekken in de woonkamer of keuken, leuk decoreren. En hoe kan dat beter door iets zelf te maken, zoals tafelkleden borduren?

Je eigen tafelkleed borduren – DIY

Met een borduurpakket voor tafelkleden maak je zelf eenvoudig de mooiste tafelkleden. In een compleet borduurpakket van C.R. Couture zijn alle benodigdheden, zoals een borduurnaald en borduurgarens, aanwezig. Heb jij je borduurpakket thuis ontvangen? Dan kan je direct aan de slag! En geloof ons maar als we je vertellen dat je hier uren lang handwerkplezier aan kan beleven!

Tafelloper of kleed?

Heb je een lange tafel en vind je een loper wat mooier? Don’t worry, want ook die zijn te verkrijgen. Vaak zijn deze voorgedrukt op stramien. Dat houdt in dat de print al op het doek te zien zijn, zodat het borduren net wat makkelijker wordt. Je hebt een ruime keuze tussen breedtes, prints, kleuren etc. Het is dan ook het leukst om je accessoires, die je op of dichtbij de tafel plaatst, hier op af te stemmen.

Natuurlijk zijn er ook genoeg tafelkleden i.p.v. lopers. Denk aan een tafelkleed van 150cm bij 230cm, waarmee je een mooie eettafel kunt bekleden. De prints bevinden zich aan de zijkanten, waardoor het draperen van een tafelkleed nog mooier wordt.

De juiste accessoires voor op tafel uitkiezen

Het kiezen van de juiste accessoires kan ook altijd een dingetje zijn. Het wordt namelijk al snel rommelig of te veel. Kijk rond in je interieur en bepaal welke kleuren de basiskleuren zijn. Heb je veel grijstinten opgenomen in je interieur? Dan zijn grijze accessoires mooi om de balans in huis te bewaren.

Wil je echter wat meer kleur in je interieur aanbrengen? Dan zijn kleurrijke accessoires natuurlijk een mooie optie. Let daarbij wel op dat de kleur van de accessoires goed bij zowel het tafelkleed als bij de muren past, om zo een mooie balans te creëren. Want daar draait het uiteindelijk allemaal om, toch?!

Matras 160×210 cm kopen

Matrassen zijn er in allerlei soorten en maten. Van een klein matrasje voor in een ledikant tot een extra lang en extra breed matras voor de grotere bedden. De afmeting van het matras is uiteraard sterk afhankelijk van de afmeting van het bed. Zo zal het geen nut hebben om een 160×200 matras op een 140×200 bed te leggen of andersom. Wie op zoek is naar een 160×200 matras hoeft niet lang na te denken over het juiste formaat. Waar wel de nodige aandacht aan besteedt dient te worden is het materiaal waarvan jou 160×200 matras gemaakt is. Er zijn diverse soorten matrassen, met ieder zijn eigen kenmerken. Bereid je goed voor en ontdek welk soort matras voor jouw geschikt is. Ieder mens is anders, en zo heeft ieder zijn of haar eigen wensen. Het juiste matras is van groot belang om goed tot rust te komen en weer uitgeslapen wakker te worden.

Bij de keuze voor een nieuw matras dien je met diverse zaken rekening te houden. Houd bijvoorbeeld rekening met jouw gewicht, lengte en postuur, maar ook met eventuele klachten aan rug, gewrichten of allergieën. Wil je het liefst een bed dat warm is, of juist een matras dat de warmte weg leidt waardoor het koel aanvoelt? Dient het matras verend te zijn of juist hard? Allemaal factoren die van invloed zijn om jouw 160×200 matras uit te kiezen.

De meest voorkomende soorten matrassen zijn de koud schuim matrassen, pocket vering matrassen, lucht matrassen, binnen vering matrassen, latex matrassen en polyether matrassen. De eigenschappen van de verschillende matrassen zijn ook van invloed op de prijs. Een polyether matras biedt doorgaans niet veel comfort, maar is wel goedkoop. Bij een koud schuim matras ervaart men veel steun en comfort doordat er een goede ventilatie is. Indien een koud schuim matras voorzien is van een laag traag schuim zal je extra comfort ervaren. Welk soort matras je ook kiest, houd er rekening mee dat een goed matras weinig nut heeft als het bed er onder van slechte kwaliteit is. Als je echt op zoek bent naar een passend matras, dan dient het bed waar het matras op komt te leggen ook van goede kwaliteit te zijn.

Op internet zijn diverse aanbieders waar je relatief goedkoop een 160×200 matras kunt kopen. Als je weet wat voor soort matras je wilt is dit een prima mogelijkheid. Veel aanbieders bieden ook een proefperiode waarbinnen je het matras kunt uitproberen. Als het matras niet bevalt kun je deze binnen deze periode omruilen voor een ander exemplaar of terug sturen. Weet je nog niet goed welk type matras het beste bij jouw wensen past, ga dan naar een bedden- of matrassenspeciaalzaak. Je kunt hier op verschillende soorten matrassen liggen om te ervaren hoe het ligt. Daarnaast kunnen de experts je van het juiste advies voorzien.

Bron: Woonenleven.nl

Sfeer maken met buiten vuurtafel!

Uw terras of tuin een sfeervolle uitstraling geven? Dat kan met een vuurtafel, waar u gezellig buiten kunt ontspannen met vrienden en familie. U kunt kiezen uit verschillende modellen, voor elk terras of tuin is er wel een vuurtafel te koop. Vuurtafels zijn ideaal voor een avondje lang buiten zitten. 

Wat is een vuurtafel? 

Vuurtafel is een buitenverwarming voor terras, tuin of balkon die op gas werkt. Bij sommige vuurtafels worden gasflessen 4 tot 11 kg propaan-butaangas in vuurtafels zelf weggewerkt. Bij andere buiten vuurtafels wordt de gasfles achter de tafel verborgen. Propaan-butaan gasflessen zijn standaard te verkrijgen bij bijna elke campingwinkel. De vuurtafels werken alleen met een 30mbar gasdrukregelaar. Accessoires die nodig zijn voor buiten vuurtafels zijn inbouwbranders, glazen ombouw, hoes en keramische boomstammetjes. Een vuurtafel is een blikvanger en brengt warme gezelligheid buiten. Bij het zien van een vuurtafel is de sfeer al snel goed. U kunt ze kopen in verschillende maten. Waardoor een kleine tuin, terras of balkon warm en gezellig gemaakt kan worden. 

Veiligheid van een buiten vuurtafel. 

U moet weten dat een gasfles nooit liggend gebruikt mag worden! Een veilige buiten vuurtafel heeft een goed gekeurde gasslang, een goed werkende gasdrukregelaar en moet voorzien zijn van een thermo elektrische beveiliging om oververhitting te voorkomen. De waakvlam zorgt voor beveiliging, als de waakvlam uitgaat, sluit het de gastoevoer af en gaat het vuur direct uit. Vuurtafels hebben vlammenbakken die hittebestendig zijn en een afgesloten deksels tegen weersomstandigheden. Buiten vuurtafels hebben een regelknop voor het regelen van de vlamhoogte en een isolatie beschermkap over bedradingen. 

Welke model buiten vuurtafel kiest u? 

Vuurtafels bepalen de sfeer op uw terras of in uw tuin niet alleen door de warme vlammen, maar ook door vormgeving. Er zijn buiten vuurtafels van aluminium, een robuust houten uiterlijk, steigerhout en natuursteen. U kunt voor een rond model kiezen, vierkant of rechthoekig. Het is aangenaam om bij een loungehoek een buiten vuurtafel te plaatsen. Ziet u het al voor zich de gezellige lange avonden buiten te zijn en niet naar binnen te hoeven wanneer de zon ondergaat? U hoeft nu geen gesprekken onderbreken, omdat er een van uw gasten het koud krijgt en liever naar binnen gaat. Ideaal om buiten bij de vuurtafel samen gezellig lang te kletsen. U kunt een vuurtafel eventueel op maat laten maken voor uw terras, tuin of balkon. 

Onderhoud van buiten vuurtafel 

Een buiten vuurtafel heeft weinig onderhoud nodig. Eenmaal per jaar de steentjes voorzichtig verwijderen en de haard goed schoon blazen is nodig. U kunt het schoon blazen met een compressor of met een stofzuiger alle vuil opzuigen. Daarnaast moet u de gasslang en het rubber van de gasdrukmeter controleren. Deze moeten eens in de drie jaar vervangen worden (gasslang en rubber gasdrukmeter). U kunt een speciale hoes aanschaffen om een buiten vuurtafel mee af te dekken. De meeste buiten vuurtafels zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden, zowel tegen kou als zomerse hitte. Bron: Aannemersspot.nl

Richt je kantoor in met mooie PVC vloeren

PVC vloeren zijn niet alleen ideaal voor thuis. Je kunt er ook een kantoorruimte prima mee inrichten. Het grote voordeel is dat PVC vloeren vele tientallen jaren meegaan, ook bij intensief gebruik. Daar komt bij dat je deze vloer in mooie kleuren kunt bestellen die prima te combineren zijn met een stijlvolle kantoorinrichting. Als je een praktijkruimte gebruikt waar ook met water wordt gewerkt zoals bij een arts, schoonheidsspecialiste of pedicure is PVC ideaal omdat deze vloer waterafstotend is. Vocht dringt niet in de vloer en veroorzaakt dus geen ontsierende vlekken en kringen.

Fraaie PVC vloeren voor je praktijkruimte

Als je een praktijk aan huis hebt dan kun je de vloer daarvan laten voorzien van PVC. PVC vloeren zijn eenvoudig zelf te leggen als je een beetje handig bent. Maar als je dat niet ziet zitten dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om deze klus uit te besteden aan mensen die hier hun vak van hebben gemaakt. Indien nodig wordt de ondervloer eerst geëgaliseerd waarna de PVC vloer er overheen wordt gelegd. Vanaf nu heb je een vloer die gemakkelijk is in onderhoud en waar je vele tientallen jaren onbezorgd plezier van zult hebben.

Een vloer die een stootje kan hebben

Er zijn in werksituaties talrijke voorbeelden te bedenken waarbij de vloer een stootje moet kunnen hebben. Er kan een kop koffie over de vloer gaan maar ook andere vloeistoffen kunnen op de vloer belanden. Sommige vloeren, waarvan tapijt natuurlijk het beste voorbeeld is, kunnen daar niet erg goed tegen. Als je een vloer wilt in je bedrijf of kantoor die langer dan een jaar mee gaat dan zijn PVC vloeren een prima keuze. De vloer is warm, isolerend en stil. En bovenal gemakkelijk schoon te houden omdat het materiaal vuilafstotend en waterdicht is.

Een vloer in verschillende uitvoeringen leverbaar

Als je kiest voor een PVC vloer dan kun je kiezen uit verschillende merken en tientallen uitvoeringen. Qua kleur is er ruime keuze en ook qua patronen heb je verschillende opties. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor PVC vloeren die in visgraatmotief worden gelegd voor een bijzonder fraaie houtlook. Maar er is ook PVC leverbaar met betonlook voor mensen die betonlook mooi vinden maar geen echte betonvloer willen omdat dit koud aanvoelt. Voor een kantoorruimte is betonlook zeer geschikt omdat het neutraal van kleur is.

Wil je ook een mooie strakke vloer in je bedrijfsruimte?

Ga jij binnenkort je bedrijfsruimte inrichten of krijgt die een make over? Dan is dit het moment om over een mooie vloer na te denken. Omdat het leggen van een vloer vaak erg ingrijpend is en betekent dat je een paar dagen niet kunt werken is het verstandig om hier goed over na te denken. PVC vloeren zijn duurzaam en gemakkelijk in onderhoud. Daarom kiezen steeds meer bedrijven en ondernemers voor deze optie. Wil jij ook een mooie PVC vloer laten leggen, neem dan eens contact op met Vloerenraamdecor.nl. Zij hebben ruime keuze en bovendien veel ervaring met het leggen van deze vloeren, eventueel in combinatie met vloerverwarming.


Post navigation