Carpet Sign tapijt uit Noord-Brabant

Het is afkomstig uit Noord-Brabant, maar je vindt het tot ver over de grens: Carpet Sign tapijt. Dit tapijt, dat dus gemaakt is door het in Noord-Brabant gevestigde bedrijf Carpet Sign, is namelijk een grote naam in de branche. Een kenner van tapijten, die moet bekend zijn met de tapijten van dit merk – anders klopt er iets niet. En dat is niet zo gek, want Carpet Sign tapijt wordt alom geroemd en heeft zijn plekje bij de top dus blijkbaar ook daadwerkelijk verdiend. De reden voor het plekje bij de top is volgens de reviews de combinatie van een uitstekende kwaliteit en een erg divers aanbod. In dit artikel gaan we de tweede van die kwalificaties, dus de omvang van het aanbod, beter onder de loep nemen. Op deze manier willen we laten zien wat Carpet Sign allemaal te bieden heeft.

Het aanbod aan Carpet Sign tapijt

Het klinkt misschien wat gek, als er gezegd wordt dat Carpet Sign zo’n breed aanbod heeft. Ze richten zich namelijk op de productie en verkoop van tapijten, niet op andere onderdelen van het interieur. Normaalgesproken zie je dit nog wel eens bij dergelijke aanbieders: ze verkopen bijvoorbeeld ook banken of stoelen naast tapijten. Carpet Sign doet dit dus niet, maar heeft desondanks dus wel een groot aanbod, omdat ze simpelweg heel veel verschillende tapijten hebben. In totaal zijn dit er maar liefst 24, waardoor er voor jou ook ongetwijfeld iets tussen zit.

24 verschillende tapijten

Deze 24 tapijtenvariëren niet alleen in kleur, wat natuurlijk ook het geval is, maar ook inzaken als vorm, dikte en stof. Zo zijn er cirkelvormige tapijten, zoals hettapijt met de naam ‘Tweet’, als wel tal van rechthoekige. Eén van dezerechthoekige, de ‘Filasse’, is dan bijvoorbeeld weer behoorlijk dik, terwijleen andere rechthoekige, de ‘Cameleon’, een stuk dunner is. Deze ‘Cameleon’ iseveneens weer gemaakt van ander materiaal dan veel van de andere tapijten. Doorde variaties in stof, dikte en vorm is er bovendien altijd een tapijt datpassend is bij de rest van het interieur – of dat nou heel modern is, of juistklassiek.  Verder kun je ook nog kiezentussen tapijten voor binnen en tapijten voor buiten. Tot slot kun je ook nogkiezen voor een zogenoemd 3D-tapijt. Uiteraard kun je al deze tapijtenaanschaffen in de afmetingen die jij wenst, zodat je niet stukken tapijt overhebt, of juist tekortkomt.

Kijk voor Carpet Sign tapijten op: Kokwooncenter.nl