De eigenschappen van een Satel alarmsysteem

Een schuur, huis, werkplaats, loods of kantorenpand, je wilt dat het allemaal goed beveiligd is. Al jouw spullen moeten veilig zijn of je er nu bent of niet. Met een goed alarmsysteem hoef jij je hierover geen zorgen te maken. Hiervoor heb je wel een alarmsysteem nodig. Een professioneel alarmsysteem, waarvan je verzekerd bent dat het altijd werkt. Satel alarmsystemen zijn geschikt voor vrijwel iedere omgeving en voor het beveiligen van ieder pand. 

Voor ieder pand is er een Satel alarmsysteem 

Satel beveiligingssystemen onderscheiden zich met vier specifieke soorten. Alle vier de beveiligingssystemen zijn afgestemd op een bepaalde aan grote. Hiermee wordt de grote van het te beveiligen pand bedoeld.

Om te beginnen is er het Salel Micra alarmsysteem. Dit systeem is uiterst geschikt om te wat kleinere ruimtes te beveiligen. Vaak gaat het om ruimtes die bestaan uit één niet al te grote ruimte, als een schuur of kiosk. Door de kleinschaligheid is dit systeem ook zeer snel geïnstalleerd.

Als tweede is er het Satel Perfecta beveiligingssysteem. Perfecta is vooral toepasbaar op kleinschalige bedrijven, kleine huizen en appartementen. In tegenstelling tot het Micra systeem kunnen hiermee wel meerder ruimtes beveiligd worden. Dit geldt eveneens voor de volgende twee beveiligingssystemen.

Het Satel Versa alarmsysteem doet er nog een stap bovenop en is een goede oplossing middelgrote kantoorpanden, faciliteiten en woningen. Qua woningen gaat het hier dan om het standaard rijtjeshuis of alleenstaande woning met een niet al te verschillende oppervlakte.

Als laatste is er het Satel Integra beveiligingssysteem. Dit systeem is bedoeld voor de allergrootste omgevingen. Hiermee beveilig je de grootste kantoren, werkruimtes, huizen en appartementen. Denk hierbij aan complete fabrieken of fabriekshallen, villa’s en penthouses. 

Alleen het beste met Satel 

Ieder Satel alarmsysteem is uiterst betrouwbaar. Er kunnen meerdere beveiligingssystemen aan gekoppeld worden. Ieder systeem beschikt over hun eigen functionaliteiten. Laat je daarom adviseren over het beveiligen van het pand. Satel kan jou het perfecte advies geven over welk alarmsysteem jij nodig hebt.

Satel alarmsystemen beschikken ook over een aantal slimme oplossingen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om het gehele of gedeeltelijke systeem te controleren en beheren via de Satel app. Hiermee heb je 24/7 toegang tot jouw alarmsysteem. Ook wanneer er wat aan de hand is ben jij direct op de hoogte.

Service is bij Satel hun grootste prioriteit. Zij kunnen alles voor je installeren en gaan pas weg wanneer het hele systeem perfect werkt. Zijn er problemen met het systeem? Dan komt er direct een gecertificeerde beveiligingsmonteur jou te hulp schieten. Top beveiliging van Satel!