Een hordeur aanschaffen

In de zomer wordt het vaak heel warm in huis en iets wat je daar aan kunt doen, is het open zetten van een deur of een raam. Een nadeel daaraan is dat insecten de weg ook naar binnen weten te vinden en hier van gebruik zullen gaan maken. Je komt er dan al snel achter dat er een hoop insecten in huis zijn waardoor je gestoken wordt door een mug of een vervelende vlieg hebt rondvliegen. Gelukkig is een hor een goede manier om de deur open te kunnen zetten zonder dat er vliegen binnen kunnen komen.

Een hordeur aanschaffen
Namelijk door een hordeur aan te schaffen. Een hordeur is een deur die eigenlijk geplaatst wordt voor of achter de reguliere deur. Wanneer je de deur dan open doet, blijft de hordeur dicht zitten. Een hordeur bestaat dus uit een soort frame of geraamte met daarin een gedeelte van gaas. Dit gaas is dun genoeg waardoor insecten geen kans hebben om naar binnen te kunnen komen, maar daarnaast ook dik genoeg om alsnog zuurstof en frisse lucht naar binnen te kunnen laten komen. JE hebt dus het voordeel van een frisse wind die naar binnen kan komen, maar niet het nadeel van al die vervelende insecten.

Voordelen van Een hordeur aanschaffen
Het grootste voordeel is natuurlijk dat je geen last hebt van vervelende insecten wanneer je er voor kiest om de deur open te houden. Je kan lekker genieten van een frisse wind die naar binnen komt, zonder dat je je zorgen moet maken of er beesten binnen kunnen komen. Die beesten kunnen namelijk heel erg vervelend zijn. Het is niet alleen zo dat ze kunnen prikken of steken, ze kunnen ook zorgen voor bacteriën of virussen die in huis komen zonder dat je hier erg in hebt. Denk bijvoorbeeld aan verschillende soorten muggen of teken. Daarnaast is ongedierte ook gewoon onhygiënisch en ook dat is al een goede reden om insecten tegen te willen houden. Een ander voordeel is dat de deur niet op maakt gemaakt hoeft te worden. Vaak is het zo dat de deuren namelijk in een hoop verschillende afmetingen te koop zijn. Vaak zijn de deuren te koop bij bouwmarkten, maar ook online is het vrij gemakkelijk om een hordeur aan te kunnen schaffen. Een hordeur hoeft ook helemaal niet duur te zijn. Je hebt de deur al voor een kleine prijs.

Tot slot
Wanneer je dus op zoek bent naar een manier om de deur open te kunnen zetten zonder dat je bang hoeft te zijn of er vervelende insecten binnen kunnen komen, is het een goed idee om een hordeur aan te schaffen. Dat is de beste oplossing.