Het leukste tafelkleed borduur je zelf!

Een tafel van Agatentafelen is een echte eyecatcher in je interieur. Maar na aanschaf van een mooie tafel ben je er echter nog niet. Je moet de tafel, net als alle andere plekken in de woonkamer of keuken, leuk decoreren. En hoe kan dat beter door iets zelf te maken, zoals tafelkleden borduren?

Je eigen tafelkleed borduren – DIY

Met een borduurpakket voor tafelkleden maak je zelf eenvoudig de mooiste tafelkleden. In een compleet borduurpakket van C.R. Couture zijn alle benodigdheden, zoals een borduurnaald en borduurgarens, aanwezig. Heb jij je borduurpakket thuis ontvangen? Dan kan je direct aan de slag! En geloof ons maar als we je vertellen dat je hier uren lang handwerkplezier aan kan beleven!

Tafelloper of kleed?

Heb je een lange tafel en vind je een loper wat mooier? Don’t worry, want ook die zijn te verkrijgen. Vaak zijn deze voorgedrukt op stramien. Dat houdt in dat de print al op het doek te zien zijn, zodat het borduren net wat makkelijker wordt. Je hebt een ruime keuze tussen breedtes, prints, kleuren etc. Het is dan ook het leukst om je accessoires, die je op of dichtbij de tafel plaatst, hier op af te stemmen.

Natuurlijk zijn er ook genoeg tafelkleden i.p.v. lopers. Denk aan een tafelkleed van 150cm bij 230cm, waarmee je een mooie eettafel kunt bekleden. De prints bevinden zich aan de zijkanten, waardoor het draperen van een tafelkleed nog mooier wordt.

De juiste accessoires voor op tafel uitkiezen

Het kiezen van de juiste accessoires kan ook altijd een dingetje zijn. Het wordt namelijk al snel rommelig of te veel. Kijk rond in je interieur en bepaal welke kleuren de basiskleuren zijn. Heb je veel grijstinten opgenomen in je interieur? Dan zijn grijze accessoires mooi om de balans in huis te bewaren.

Wil je echter wat meer kleur in je interieur aanbrengen? Dan zijn kleurrijke accessoires natuurlijk een mooie optie. Let daarbij wel op dat de kleur van de accessoires goed bij zowel het tafelkleed als bij de muren past, om zo een mooie balans te creëren. Want daar draait het uiteindelijk allemaal om, toch?!