Hypotheekinformatie

Soms zou je willen dat je wat aanvullende informatie had als je op het punt stond een pand te kopen op een mooi perceel. Welnu, via kadastralekaart.com kun je aan die info komen. In beginsel is kadastralekaart.com gratis. Tegen een gering bedrag kun je echter extra kadastrale gegevens opvragen, bijvoorbeeld aanvullende hypotheek informatie.

Hypotheekinformatie van kadastralekaart.com: doe er je voordeel mee

Je kunt je voordeel doen als je weet welke hypotheeklast op een bepaald kadastraal object rust. In dat geval doe je er goed aan een hypotheek rapport te downloaden via kadastralekaart.com. Je krijgt dan onder meer een uittreksel van de hypotheekakte en krijgt eveneens de namen van de hypotheekhouders en de datum van inschrijving net als over het zakelijke recht en de hoofdsom of eventueel een bedrag van inschrijving of beslaglegging. Ook kan informatie geleverd worden over de hoogte van de hypotheekrente, als die althans beschikbaar is en in de hypotheekakte staat.

Eenvoudig betalen en al even gemakkelijk downloaden

Het downloaden gaat net als de betalingsprocedure gemakkelijk en je kunt de gegevens vervolgens gemakkelijk uitprinten op gewoon A4 papier. Let wel, de data die je krijgt is de officiële data en data die actueel is. Het Kadaster namelijk houdt de gegevens continu actueel. Daar kan het dus zeker niet aan liggen. Behalve informatie over de hypotheek kun je ook een kadastraal rapport downloaden, eventueel met een luchtfoto. Je kunt een overzicht downloaden van de afgegeven vergunning zoals je ook eigendomsinformatie via kadastralekaart.com kunt dowloaden. Daarmee bewijst kadastralekaart.com dat het meer is dan alleen die leuke beelden vanuit de lucht. Heel veel meer zelfs. De gegevens die je kunt downloaden kunnen het verschil maken.