Mexicaanse sfeer in huis

Tijd voor wat verandering in huis? Of wil je gewoon graag de vrolijke Mexicaanse sfeer in huis halen? Er zijn verschillende mogelijkheden om je woning te voorzien van de kleurrijke en gezellige Mexicaanse sfeer. Een van de mogelijkheden is een Mexicaans tafelzeil op je tafel! Deze tafelzeilen zijn voorzien van kleurrijke printjes met bloemen, stippen, ruitjes en andere hippe printjes en patronen. Er is veel keuze, je kunt dus een print kiezen die jou het meest aanspreekt, of die gewoon het beste past bij de rest van je eetkamer of woonkamer.

Kleed de tafel vervolgens aan door er wat leuke decoratie op te zetten en je hebt in één klap al een geheel andere stijl gecreëerd! Je kunt het zeil natuurlijk ook alleen gebruiken tijdens de maaltijden. Na de maaltijd neem je het even af met een doekje en kun je het opvouwen of oprollen en weer in de kast zetten. Het fijne aan een tafelkleed als decoratie is dat het niet permanent is en je het gemakkelijk weer even weghaalt. Spreekt de uitstraling je heel erg aan, dan laat je het zeil natuurlijk lekker de gehele dag op je tafel liggen!

Naast een zeil op tafel kun je ook de muren voorzien van een kleurtje of een kleurrijke print. Dat doe je met een behang of met verf. Is dat niet wenselijk? Kies dan voor wat kleurrijke schilderijtjes of andere wanddecoratie. Wist je dat je van het Mexicaanse tafelzeil ook leuke wanddecoratie kunt maken? Het zeil kun je over een canvas plaat heen leggen en aan de zijkanten vastnieten. Zo heb je eenvoudig een mooie decoratie voor aan de wand, voorzien van gezellige kleuren en printjes!