Richt je kantoor in met mooie PVC vloeren

PVC vloeren zijn niet alleen ideaal voor thuis. Je kunt er ook een kantoorruimte prima mee inrichten. Het grote voordeel is dat PVC vloeren vele tientallen jaren meegaan, ook bij intensief gebruik. Daar komt bij dat je deze vloer in mooie kleuren kunt bestellen die prima te combineren zijn met een stijlvolle kantoorinrichting. Als je een praktijkruimte gebruikt waar ook met water wordt gewerkt zoals bij een arts, schoonheidsspecialiste of pedicure is PVC ideaal omdat deze vloer waterafstotend is. Vocht dringt niet in de vloer en veroorzaakt dus geen ontsierende vlekken en kringen.

Fraaie PVC vloeren voor je praktijkruimte

Als je een praktijk aan huis hebt dan kun je de vloer daarvan laten voorzien van PVC. PVC vloeren zijn eenvoudig zelf te leggen als je een beetje handig bent. Maar als je dat niet ziet zitten dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om deze klus uit te besteden aan mensen die hier hun vak van hebben gemaakt. Indien nodig wordt de ondervloer eerst geëgaliseerd waarna de PVC vloer er overheen wordt gelegd. Vanaf nu heb je een vloer die gemakkelijk is in onderhoud en waar je vele tientallen jaren onbezorgd plezier van zult hebben.

Een vloer die een stootje kan hebben

Er zijn in werksituaties talrijke voorbeelden te bedenken waarbij de vloer een stootje moet kunnen hebben. Er kan een kop koffie over de vloer gaan maar ook andere vloeistoffen kunnen op de vloer belanden. Sommige vloeren, waarvan tapijt natuurlijk het beste voorbeeld is, kunnen daar niet erg goed tegen. Als je een vloer wilt in je bedrijf of kantoor die langer dan een jaar mee gaat dan zijn PVC vloeren een prima keuze. De vloer is warm, isolerend en stil. En bovenal gemakkelijk schoon te houden omdat het materiaal vuilafstotend en waterdicht is.

Een vloer in verschillende uitvoeringen leverbaar

Als je kiest voor een PVC vloer dan kun je kiezen uit verschillende merken en tientallen uitvoeringen. Qua kleur is er ruime keuze en ook qua patronen heb je verschillende opties. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor PVC vloeren die in visgraatmotief worden gelegd voor een bijzonder fraaie houtlook. Maar er is ook PVC leverbaar met betonlook voor mensen die betonlook mooi vinden maar geen echte betonvloer willen omdat dit koud aanvoelt. Voor een kantoorruimte is betonlook zeer geschikt omdat het neutraal van kleur is.

Wil je ook een mooie strakke vloer in je bedrijfsruimte?

Ga jij binnenkort je bedrijfsruimte inrichten of krijgt die een make over? Dan is dit het moment om over een mooie vloer na te denken. Omdat het leggen van een vloer vaak erg ingrijpend is en betekent dat je een paar dagen niet kunt werken is het verstandig om hier goed over na te denken. PVC vloeren zijn duurzaam en gemakkelijk in onderhoud. Daarom kiezen steeds meer bedrijven en ondernemers voor deze optie. Wil jij ook een mooie PVC vloer laten leggen, neem dan eens contact op met Vloerenraamdecor.nl. Zij hebben ruime keuze en bovendien veel ervaring met het leggen van deze vloeren, eventueel in combinatie met vloerverwarming.