Stijlvolle meubels van Richmond Interiors

Richmond Interiors biedt een moderne en uitgebreide collectie aan meubilair en woonaccessoires. Het bedrijf is begonnen met de verkoop van antiek 45 jaar geleden. Richmond Interiors hield zich bezig met de import van antieke meubels vanuit Engeland en Frankrijk. Winkels in Bussum, Bergen en Purmerend waren een groot succes en niet lang daarna openen nog eens 5 nieuwe vestigingen. Dit artikel geeft meer informatie over Richmond Interiors. Koop dit merk nu bij Luxarea.nl.

Vanuit antiek gestart

Richmond Interiors vindt zijn oorsprong in antieke meubelen. Na verloop van tijd deed het bedrijf enorm veel inspiratie op en hebben ze zich volledig gericht op het leveren van eigentijdse meubels en woonaccessoires. Er wordt voor het maken van deze meubels en woonaccessoires gewerkt met de beste vakmensen en de nieuwste machines. Op deze wijze wordt kwaliteit geleverd.

Richmond Interiors en de laatste trends

Richmond werkt samen met betrouwbare leveranciers wereldwijd. De meubels van Richmond kenmerken zich onder andere door klasse, comfort en een warme sfeer. Daarnaast is een perfecte balans tussen duurzaamheid, kwaliteit en chique voor een goede prijs kenmerkend voor Richmond Interiors. De collecties worden ieder jaar voorzien van nieuwe items en klassiekers die populair zijn worden behouden om de herkenbaarheid van Richmond Interiors levend te houden.

Richmond Interiors in je eigen interieur

Je huis is een weerspiegeling van je persoonlijkheid. Door gebruik te maken van stijlvolle items en accessoires realiseer je een interieur die helemaal bij je past. De collecties van Richmond Interiors zijn modern en stralen een tintje chique uit. De inspiratie wordt gehaald uit diverse landen en dit zie je terug in de mooie en unieke meubels en woonaccessoires.

Richmond heeft diverse tafels in diverse uitvoeringen. Wat dacht je van een moderne ronde tafel met een gouden of zilveren tafelblad? Ook zijn er diverse bijzettafels die je interieur een luxe uitstraling geven.

Verlichting is van groot belang in je interieur. Door gebruik te maken van de juiste verlichting ontstaat de juiste sfeer en belicht je de meest mooie meubels en woonaccessoires in een oogwenk. Een mooie glanzende staande lamp is hier een voorbeeld van. Plaats deze lamp naast een welgevormde, robuuste en stijlvolle bank van Richmond Interiors om meubilair nog meer tot zijn recht te laten komen.

Tijd om de puntjes op de i te zetten? De woonaccessoires van Richmond Interiors maken je interieur helemaal af en voorzien deze van een stukje sprankeling. Denk aan satijnen kussens in diverse prachtige kleuren en diverse soorten stof. Gouden kaarsenhouders op de eettafel of bijzettafel baden je interieur in een gevoel van weelde.