Voordeur op maat

Lees hier alles over een voordeur kopen. De standaard voordeur is niet meer. Voordeuren is maatwerk, en met het goede beslag tot een mooi geheel gemaakt.

Hippe voordeuren

Helemaal terug van weggeweest zijn de paneeldeuren met een ruitje erin. Dit kan een lange smalle ruit zijn over bijna de volle lengte van de deur tot een klein glas in lood ruitje op ooghoogte. Deze deuren worden dan precies op maat geleverd. Niet alleen m.b.t. het formaat maar ook de draairichting. De deuren zien er klassiek uit, maar in feite zijn de voordeuren hypermodern. Bijvoorbeeld het ruitje in de deur is van dat dubbele warmtewerende glas. De voordeur met een raampje behoudt zo de isolerende werking. Ook worden er in de moderne voordeuren metalen verwerkt. Een voordeur draait over het algemeen naar binnen, en om te zorgen dat er geen water in huis komt als de regen op de deur staat, heeft een voordeur een weldorpel. Oorspronkelijk zijn weldorpels van hout, maar moderner is RVS. Zo ogen de trendy voordeuren retro, maar ze zijn in feite modern.

Voordeur kopen

Een voordeur op maat kopen is mogelijk. Natuurlijk zijn voordeuren altijd tot op zekere hoogte altijd op maat geweest. Dit geldt ook met het deurbeslag, sommige voordeuren hebben een brievenbus, anderen niet omdat er een bus voor de post in de tuin staat of naast de deur aan de gevel hangt. In principe is een voordeur 40 mm dik, maar van die standaard wordt ook wel eens afgeweken, zo kan een voordeur ook 54 mm dik zijn. Al met al is het nu mogelijk om precies die voordeur te kopen die bij het huis past, en dit is niet altijd geweest omdat er teveel vanuit standaarden gewerkt werd. Alle deuren die u ziet zijn degelijk, isoleren uitstekend en sluiten de woning goed af. U kunt het beste hang en sluitwerk laten monteren waardoor inbrekers het zeer lastig krijgen om binnen te komen. Alle deuren zijn goed te onderhouden waardoor ze mooi blijven, en van de meest duurzame materialen. Dit in combinatie met waar het over gaat. Een voordeur op maat, want alle deuren zijn zo te maken en met beslag af te werken, dat het een geheel vormt met de woning.