Zelf huis verkopen

Als je op zoek bent naar een nieuw huis dan is het zaak om eerst jouw eigen huis te verkopen. Dit kan erg duur uitpakken als je een verkoopmakelaar inschakelt, maar in Rotterdam kan je terecht bij De Gratis Makelaar. Hier verkoop jij jouw eigen woning zonder allerlei bijkomende kosten. Zo houd jij geld over voor het kopen van een nieuw huis of het inrichten hiervan. Het is niet zo dat jij alles daardoor zelf moet doen, want ook met onder meer de digitale plattegronden, vraagprijsadvies en persoonlijke begeleiding krijg jij bij De Gratis Makelaar. Zo weet jij zeker dat het verkopen van jouw huis eenvoudig en goedkoop kan.

Het basispakket

De Gratis Makelaar in Rotterdam heeft een basispakket, waar jij gebruik van kan maken. Je betaalt hier geen kosten voor, maar krijgt er wel heel veel voor terug. Zo krijg jij vraagprijsadvies bij jou thuis en worden er professionele foto’s van jouw woning genomen. Ook wordt het NEN2580 Inmeetrapport en de digitale plattegronden geleverd. Je krijgt een verkoopbox met onder meer een te koop bord en De Gratis Makelaar zorgt voor de koopovereenkomst en regelt het contact met de kopers. Vervolgens wordt jouw huis op Funda gezet en ook vermeld op een aantal andere woningplatforms. Ook krijg jij de tools van De Gratis Makelaar om jouw woning op social media onder de aandacht te brengen. Zo zorg jij voor het maximale bereik onder woningzoekers en vergroot jij de kans dat jouw huis verkocht wordt.

Overige pakketten

Het enige wat jij hoeft te doen als je kiest voor het basispakket is zorgen voor een woningdossier met onder meer de vereniging voor eigenaren en de vragenlijst en het schrijven van de woningtekst. Ook houd jij zelf de bezichtigingen. Mocht jij toch iets meer uit handen willen geven en de kans vergroten dat jij jouw huis verkoopt dan is het ook mogelijk om naast het basispakket te gaan voor een hostesspakket of het makelaarpakket. Bij het hostesspakket ondersteunt een hostess jou bij de bezichtigingen en bij het makelaarpakket verzorgt de makelaar alle bezichtigingen en wordt de woningtekst via een tekstschrijver uitbesteed.

Zelf je huis verkopen doe je dus het best via De Gratis Makelaar.